08/07/2014

Ruisrock

Takana on yks mahtavimmista viikonlopuista ikinä! Lähdettiin siis Even kanssa perjantaina kohti Turkua ja Ruisrockia! Mulla oli aivan järjettömän hauskaa koko ajan, vaikka mun jalkoihin kertyi rakkoja rakkojen sisään ja jokaista lihasta kolotti. Worth it all! Hirveen aikasin ei perjantaina festarialueelle ehditty, koska matkustamiseen kuluikin vähän enemmän aikaa, kun oltiin alunperin aateltu. No, ei se mitään! Ehdittiin onneksi näkemään Bastille, joka oli yksi suurimmista syistä, miksi edes koko festarilippu ostettiin. Ihan hirveesti mulle ei kuvasaldoa kertynyt, mutta laittelen tähän nyt muutamia otoksia. 
vdscPicMonkey Collage
1. Aivan mahtava bändi ja aivan mahtava keikka! 2. Lauantain asua. Muilta päiviltä ei asuja tullut ikuistettua, mutta onpahan nyt edes tämä. 3. kaveri selfie 4. Aivan ihana auringonlasku! En muista ihan tarkkaan miltä päivältä, mutta oliskohan ollut lauantai. 

Sunnuntaina koitti se hetki, jota oltiin odotettu eniten! The 1975:en keikka! Oltiin niin iloisia, kun päästiin toiseen riviin ja oltiinkin yhtä hymyä koko ajan! Vieläkin kuvia ja videoita katsellessa hymy nousee hetkessä korviin saakka. Lauloin ja tanssin kympillä mukana ja olin niin onnellinen. Silläkin ehdolla, että saatan kuullostaa vähän tyhmältä, mun on pakko mainita, että musta tuntuu, että yhdessä vaiheessa nyökkäs mulle, kun huomas kuinka täysillä lauloin mukana haha. Ainut asia mikä vähän jäi harmittaan, on se, että en onnistunut saamaan onnistuneita kuvia vaan kun Mattysta. Mutta eipä ne kuvat sen keikan idea ookkaan, vaan se fiilis! 

the1975
On se vaan niin ihana!

Muita mainitsemisen arvoisia keikkoja viikonlopulta oli Example, David Guetta, Icona Pop ja You Me At Six. Guettan aikana saatiin vähän varoa, meinaa siinä alkoi muutamalla ihmisellä jo lähes tulkoon nyrkit heilumaan, mutta onneks järkkärit rauhotti tilanteen. Robinkin veti hyvin, mutta ei ehditty kovin montaa kappaletta katselemaan, kun haluttiin mennä varmistaan hyvät paikat the 1975:en keikalle. 
Kaiken kaikkiaan mahtava viikonloppu!

No comments :