26/06/2014

Little Bit Of Shopping

Moikka! En oo pitkään aikaan esitellyt täällä mitään ostoksia, joten nyt päätin kuvailla muutamia asioita, joita mun kaappiini on ilmestynyt. Kaikki ei siis oo samalla kerralla ostettuja, vaan muutaman viikon kuluessa. 
IMG_7891.
IMG_7893.
Kuten varmaan huomaatte, oon tällä hetkellä tykästynyt harmaaseen kaikissa eri sävyissä haha. Turvallinen väri ja helppo yhdistää kaikennäköisiin vaatteisiin, joten miksipä ei. 
Tässä yksi ilta mun oli tarkotus käydä vaan nopeasti kaupassa äitin kanssa, mutta eksyin samalla reissulla Hennesille. Sieltä tarttuikin sitten mukaan musta maksihame, harmaa perus t-paita sekä noi mustat kengät. Jokainen asia on itseasiassa ollut mun ostoslistallani jo hieman kauemman aikaa. Harmi vaan noi kelit on mitä on, joten kenkiä en ole vielä päässyt käyttämään, vaikka hirveästi mieli tekisikin...
Harmaa neulepaita ja kollari on molemmat BikBokin aleista. College-paita on Tukholmasta, kuten viime postauksessa mainitsinkin ja neule ihan täältä Tampereelta. Toi kollari on ihan mun lemppari, voisin pukea sen päälleni vaikka joka päivä! Niin helppoa, yksinkertaista ja kivan näköistä. 
Valkoinen t-paita on samasta kaupasta kuin viime postauksessa nähty jakku, eli River Islandista. Tykästyin hirmusesti tohon tekstiin. Mun mielestä se on tosi sulonen ja hauska. Mulla oli se itseasiassa tänään päällä yhdistettynä revittyihin farkkuihin, valkoisiin Converseihin ja solmin vielä mustavalkoisen ruutupaidan lanteille. Kuvia ei ylläri tullut otettua, mutta yritän joku päivä muistaa ja ehtiä pukea saman asun päälle uusiksi ja ottaa kuvia. Tykkäsin meinaan itse tosi paljon! 

Fotor062619150
Oon tässä jo viime kesästä lähtien haaveillut keltaisesta Rukkan sadetakista ja vihdoin ostin sen! Tulee oleen tosi hyödyllinen ja kätevä varsinkin näin festareita ajatellen, mutta kyllä siitä muutenkin saa käyttökertoja irti! Varsinkin kun täällä sataa lähes joka päivä.. Vaikka toi on sadetakki eikä heti kuvittelis, että se voisi jopa näyttää hyvältä päällä, se on jopa ihan esittelykelpoinen! 
Kimonostakin olin jo ehtinyt unelmoida kuukauden, kunnes törmäsin jälleen kerran H&M:llä tähän mustapohjaiseen yksilöön. Mulla olikin kriteerinä, että mahdollisimman neutraalin värinen ja mieluiten ilman mitään hapsuja, sillä ne ei sovi mun tyyliin olleskaan. Tätäkään en ole ehtinyt vielä käyttää vaan kuin kerran, ja silloin yhdistin sen mustaan t-paitaan ja valkoisiin shortseisin ja toimi mun mielestä oikein hyvin! Vitsit kun noi kelit nyt lämpenisi niin pääsisi käytämään kaikkia ihania kesävaatteita! 
IMG_7936.
Ed Sheeranin uusin albumi Multiply julkaistiin muutama päivä sitten ja oon jo seonnut laskuissa kuinka monta kertaa oon kuunnellut sen läpi. I H A N A! Voisinpa melkein sanoa, että parempi kuin edeltäjänsä, ja sekin oli aivan mahtava! Jos et oo vielä kuunnellut, niin suosittelen kuuntelemaan pikimmiten!

2 comments :

Veera said...

Oi kuinka ihania ostoksia, varsinki nuo kengät!!

Sanni said...

kiitoskiitos:) Harmi vaan, että noi kengät on ainakin tähän mennessä olleet super kivuliaat!