12/07/2014

Grilli-ilta

IMG_7958
IMG_7973
IMG_7984
IMG_7994
IMG_8010
IMG_8162
IMG_8077
IMG_8085
IMG_8098
Vihdoin kerkeen koneen äärellekin istahtamaan! Oltiin torstai-illalla kavereiden kanssa grillailemassa ja viettämässä laatuaikaa keskenämme. Nyt kesällä on ollut tosi vaikee löytää yhteistä aikaa, kun aina sattuu vapaapäivät ristiin tai muuten vaan ei menot täsmää. Satuttiin kuitenkin löytään yksi ilta, joka sopi jokaiselle ja päätettiin, että nyt on hyvä hetki istua alas ja vaihtaa kuulumisia. 
Kaiken kaikkiaan ihana ilta! Tai miksipä ei olisi ollut; hyvä ruoka, paras seura ja ihana ilma :)
Eilen käytiin vielä melkein saman poppoon kanssa elokuvissa katsomassa The Fault In Our Stars. Olin odottanut tätä ensi-iltaa jo ties kuinka kauan, enkä kyllä joutunut pettymään! Juuri semmoinen leffaversio kirjasta, kun odotinkin. Ensimmäiset kyyneleet taisi päästä jo heti pätkän alussa eikä niille näkynyt loppua. No joo, niin mä olin arvellutkin ja onneks olin varautunut nenäliinoilla haha! Tai no unohdin ne ensin kotiin, jonka jälkeen jouduin ostaan leffateatterista uusia.. Eihän se koko kaksituntinen nyt ihan pelkäksi itkemiseksi mennyt, välillä nauratti ihan ääneen. Oli muuten aika hämmentävää itkeä ja nauraa ääneen samaan aikaan. Joka tapauksessa suosittelen kyllä lämpimästi jokaiselle teistä siellä ruudun toisella puolella!
Seuraavat päivät tulee taas kulumaan töissä, joten saa nähdä koska ehdin tänne seuraavan kerran rustailemaan jotakin. Toivottavasti pian! Ajattelin ainakin joku päivä laitella tänne vähän kuvia asusta, joka mulla oli torstaina grillailemassa päällä. :) En viitsinyt samaan postaukseen tunkea, jottei tästä nyt ihan kilometrien pituinen tule. 

2 comments :

Ida-Maria H said...

Ihania kuvia, niin hyvännäköstä toi ruoka <3 Ootte tosi kauniita kaikki! :)

http://stylebyidamaria.blogspot.fi

Sanni said...

kiitos paljon! :)