15/06/2014

Stockholm

IMG_7841.
IMG_7847.
IMG_7846.
IMG_7850.
PicMonkey Collage
Maailman parhaat pari päivää takana ja olo on sen mukainen. Joka paikkaa kolottaa ja univelkaa on kertynyt mielettömästi, mutta en silti voisi olla onnellisempi. Torstai iltana suuntasin kohti Helsinkiä, jossa yövyin kaverillani ennen kuin perjantaina aamuyöstä otettiin suunta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kahdeksan aikaan hypättiin koneeseen, jonka päämääränä oli Tukholma. 
Saatiin helposti koko päivä kulumaan kaupungilla kierrellessä ja kaupoissa pyöriessä. Siellä kävellessä ihastelin vaan ruotsalaisten tyyliä! Ihania vaatteita ja vaateyhdistelmiä oli vähintäänkin joka toisella vastaantulijalla. 
Illemmalla otettiin suunnaksi Friends Arena. Teistä saattaa osa tietääkin, että kyseisellä areenalla oli viikonlopun aikana One Direction kaksi konserttia, ja meillä oli liput siihen ensimmäiseen. Muistan kun ostettiin liput syyskuussa ja silloin mittari näytti vielä yli kahtasataa päivää. Miten nopeesti se aika oikeasti kuluikaan! Ajattelin tehdä tästä konsertista vielä erikseen postauksen, kunhan saan muokattua kuvia ja ehkä editoitua videon. 
Päivän päätteeksi mun jalat huusi armoa, sillä 20h jalkojen päällä on aika pitkä aika, varsinkin kun puolet ajasta on joko kävellyt ylämäkiä tai hyppinyt sielun täydeltä musiikin tahdissa. En kuitenkaan vaihtaisi mun reissusta mitään, oli se sen verran täydellinen. Mikä perjantai 13.? Mun päiväni oli ainakin kaikkea muuta kuin epäonninen!
Lauantaina lähdettiin vielä kaupungille syömään ja shoppailemaan ennen lentoa takaisin kohti kotia. Vaikka Tukholma oli ihana, on toi oma sänkykin ihan kiva. 


2 comments :

nelly aurora said...

Sun blogis on tosi kiva ja sitä on mukava lukee, oot tosi nätti!:)

Sanni said...

Voi vitsit, kiitos paljon! :)