18/05/2014

Weekend

IMG_7052fsknbs
IMG_6993,kb
Heippa taas! Ajattelin tulla tänne kirjottelemaan vähän kuulumisia viikonlopulta. Eipä oikeestaan mitään sen kummempia ole tullut tehtyä, mutta onpa ainakin ollut mukavat pari päivää. Perjantaina lähdin käymään äidin kanssa Ideaparkissa, ja siltä matkalta tarttui mukaan ainoastaan kaksi hametta, sillä Cubuksessa oli tietyissä vaatteissa tarjous 2kpl/17,90. Mun kaapista ei ole hirveästi kivoja hameita löytynyt, joten nappasin matkaani harmaan ja mustan yksilön. Toivotaan, että pääsevät kesän aikana kovaan käyttöön! 
Eilen kävästiin kaverin kanssa Särkänniemessä, sillä Särkän kevätkarnevaaleilla soitti Softengine, ja olihan se pakko mennä kuuntelemaan, kun kerran oli mahdollisuus. Täytyy sanoa, että kyseinen bändi on noussut kohisten mun suosikeiden joukkoon! Heidän musiikkityylinsä kolahtaa just eikä melkein mun musamakuun. Ja onhan ne aika symppiksiä!
Tänään oonkin sitten kärsinyt eilisen siitepölyaltistuksen oireita oikein kunnolla ja ottanut arskaa. Kerkesinpä jo polttamaankin itseni... Ihanaa kuitenkin, että vihdoin ne lämpimät ja aurinkoiset kelit tuli takaisin! Saisi vielä pysyäkin loppukesän. 

No comments :