06/05/2014

My Thoughts Are Stars I Can't Fathom Into Constellations

IMG_6687.
IMG_6753.
IMG_6768.
Moikka! Viime postauksesta on taas päässyt vierähtämään päivä jos toinenkin, mutta en vaan ole saanut itseäni ryhdistäytymään. Miten välillä voikin olla niin vaikeaa tarttua kameraan? Mitään sen ihmeellisempää mun viime päiviini ei kuitenkaan ole kuulunut; pääsykokeisiin lukemista, kavereita ja löhöilyä. Vappukin tuli ja meni. Näin muutamaa kaveria, mutta en jaksanut lähteä pyörimään yöelämään, koska jo pelkkä ajatus siitä ihmisten määrästä vähän kauhistutti haha. 
Viikonloppuna käytiin sitten kavereiden kanssa katsomassa Divergent, ja voi vitsit se oli hyvä! Mulla oli tosi korkeet odotukset elokuvasta sen kirjan suhteen ja kyllä ehdottomasti täyttyi kaikki! 
Ja Outolinnusta päästäänkin sitten aasinsillalla John Greenin The Fault In Our Stars kirjaan, jota en vaan voi ylistää tarpeeksi! Nyt siellä puolet varmaan raapii päätään ja miettii, että miten Divergent ja TFIOS muka liittyy toisiinsa. Eipä mitenkään muuten, mutta kummankin kirjan elokuvaversiossa on samat näyttelijät. (Shailene Woodley ja Ansel Elgort) Oon jo mennyt sekaisin laskuissa kuinka monta kertaa oon lukenut TFIOS-kirjan, mutta ei siihen mitenkään voi kyllästyä. Joka kerta se on yhtä tunteikas, surullinen ja samaan aikaan niin ihana! En millään malttais odottaa, että pääsen näkemään miten kirja on saatu siirrettyä valkokankaalle. 

No comments :