13/05/2014

Helsinki & Justin Timberlake

Nyt on kotiuduttu parin päivän Helsinki reissusta. Lähdettiin eilen aamupäivästä ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua kolmen hengen kaveriporukalla. Kauppareissun jälkeen hengailtiin muutama tunti keskenämme, kunnes lähdettiin kohti Hartwall Areenaa. Lähtö venyi vähän myöhäiseksi, koska paikallinen pizzeria oli hukannut meijän tilauksen ja saatiin odotella kotiinkuljetusta kokonaiset kaksi tuntia.. Päästiin kuitenkin paikan päälle vähän ennen kun lämppäri lopetteli settiään, eikä jouduttu kauaa odottamaan, kunnes illan päätähti saapui lavalle. Justin Timberlake veti aivan mielettömän keikan! Voin helposti sanoa, että yksi parhaimmista missä oon ikinä ollut! Keikan jälkeen oli ihana päästä nukkumaan, sillä kaikki energia tuli kyllä kulutettua tanssimalla ja hyppimällä pari tuntia haha. 
Tänään aamulla meidän oli tarkoitus mennä syömään aamupala Kiilaan, mutta nukuttiin vahingossa sen yli haha. Vähän pienemmän aamupalan jälkeen lähdettiin hetkeksi Helsingin keskustaan pyörimään, jonka jälkeen otettiin nokka kohti kohtia. 

Untitled
1.&2. Mieletön ilta, mieletön artisti! Meillä oli paikat yläkatsomossa, mutta ne oli aivan lavan vieressä, joten sieltä näkyi tosi hyvin! 3. Reissun ainoa vaateostos; Monkin kangassortsit. Kuva ei oikein tee oikeutta, mutta ihanan mukavat jalassa! 4. Käytiin vielä nopeasti ostamassa kahvit Starbucksista kotimatkalle. 

2 comments :

sara l said...

!!!!! äääähhhh oon niin kateellinen !!!!! harmittaa ihan sikana ku en päässy tonne :')

Sanni said...

Voi hitsi! Toivottavasti Timberlake tulee tänne vielä uudemman kerran! :)