11/05/2014

Shoe Love

IMG_6817.
Nyt on taas kenkäkokoelmaa kasvatettu kahdella uudella parilla. Omistan neljät mustat korkkarit, joista kahdet oikeesti istuu mun jalkaani. Yritän silti aina tasasin väliajoin kokeilla josko olisi tapahtunut joku ihme, ja loputkin korkkarit olisi maagisesti yön aikana muuttunut sopiviksi. En silti millään haluaisi luopua kyseisistä kengistä, koska ne on vaan niin kauniit. Kenkien osto on ehkä vaikein asia koko maailmassa, koska mun jalkaani ei yksinkertaisesti istu kuin muutamat harvat ja valitut kenkämallit. Ehkä yksi suurimmista syistä miksi oon vannoutunut Converse-käyttäjä. 
IMG_6773.
IMG_6792.
Koska mun ylioppilasmekko on aika herkkä ja tyttömäinen, halusin siihen pariksi kengät, jotka näyttävät siroilta eivätkä vie kaikkea huomiota mekosta. Normaalisti tykkään aika "tukevista" korkokengistä, jos nyt niin voi sanoa. Jostain syystä näihin kenkiin ihastuin heti kun näin ne. Koska joudun käyttämään kenkiä koko päivän, en halunnut mitään pilviä hivelevää korkoa. Tommoset remmit oli kans yksi vaatimus, koska halusin, että kenkä tuntuu tukevalta jalassa eikä jää matkan varrelle, kun kävelen hakemaan lakkiani yleisön edestä haha. 
IMG_6797.
Pääasiassa metsästyksessä oli vain ylppärikengät, mutta mun kesäkenkäkokoelmani on suoraan sanottuna säälittävä, joten eihän näitä voinut kauppaan jättää. Täydelliset kengät kesäksi! Mukavaa vaihtelua niille iän ikuisille ballerinoille. Haluaisin kesäksi vielä muutamat erilaiset kengät, koska mulla on tarkoituksena siivoilla mun kesäkenkävarastoni ja luopua lähes jokaisesta parista. 

Mitäs te tykkäätte näistä kenkäkaapin uutuuksista? :)

2 comments :

Noora said...

ihania molemmat! mistä noi steve maddenit on? :) must have!

Sanni said...

Ne on Stockmannilta :)