09/07/2013

What's In My Bag

Mulla on ollut aikeissa jo kaaaaaauan aikaa tehdä What's in my bag postaus, joten tässä se nyt on! Kuvailin kaikki kamat, joita nyt yleensä heittelen laukkuni pohjalle, kun kotoa poistun. Aika usein otan mukaan vain pienen laukun, ja laukkuun pääsee vain ne tärkeimmät; puhelin, avaimet, rahat, bussikortti ja huulirasva. Isoa laukkua käytän yleensä vain sen takia, että saan kameran pakattua mukaan. 
Mää oon sellainen ihminen, etten jaksa kantaa mukana sen kummempia meikkejä, koska en ikinä viitsi korjata/lisätä meikkiä päivän aikana. Vaati aivan liikaa energiaa ja aikaa. Mutta sen sijaan huulirasva ja huulikiilto mulla täytyy AINA olla mukana! Mun perus huulirasvani on aivan lopussa nyt ja uusi täytyisi hankkia, mutta en vaan tiedä minkä haluaisin. Pysynkö Labellossa vai vaihdanko merkkiä? Tuo Lumenen huulikiilto taasen on täyttä rakkautta! Sain sen Cosmon tilaajalahjana keväällä ja olen jo melkein käyttänyt koko putelin. 
   Käsirasva on ainakin talvella aivan must asia mukana kannettavaksi. Mun käteni kuivuvat talvisin todella nopeasti ja usein mulla onkin talvisin kämmenet jo haavoilla, mutta ei auta vaikka rasvaisi kädet viidesti päivässä. 
   En tykkää käyttää kesällä silmälaseja, koska ne ahdistavat kuumalla ilmalla hirveästi, mutta kannan niitä siitä huolimatta usein mukana, varsinkin jos tarvitsee nähdä kunnolla jotain haha. 
Sateenvarjoa kannan laukussa lähes poikkeuksetta aina mukana. Oon tullut siihen tulokseen, että jos jätän varjon kotiin, niin suurella todennäköisyydellä alkaa sataa, mutta jos varjo kulkee laukussa mukana niin sade pysy kaukana!
   Mitenkä ihmiset selviää ilman kalenteria? Mää olisin aivan hukassa, jos en kirjoittaisi menojani ja deadlineja johonkin ylös. Tykkään tuunailla lukiokalenterini pirteäksi ja omanlaisekseni, sillä se piristää vähän koululaukunkin sisältöä!
   Longchampin pikkupussukassa kulkee mukana kaikki pikkusälä, joka muuten hukkuisi laukun uumeniin. En ole moneen vuoteen omistanut kunnon lompakkoa, sillä pidän rahani ja korttini yleensä tässä pussukassa. Maailman kätevin pikku laukku.
   Puhelinta pidän aina puhelinpussukassa, koska muuten se olisi aivan naarmuilla ja säröillä joutuessaan esimerkiksi sateenvarjon ja harjan armoille. Samoin iPodini pysyy Longchampin laukussa, jotta kuulokkeet eivät sotkeutuisi kaiken ympärille. Naarmuista en niin välitä, koska pinta on jo aivan naarmuilla päällystetty, mutta ei se musiikin kuuntelua haittaa!

Mitäs piditte tämän tyylisestä postauksesta? Haluaisitteko nähdä lisää samanlaisia juttuja? :)

4 comments :

Juuli said...

ihana toi kalenterin kansi! :)

http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

Sanni said...

kiitos! :)

Elisa said...

Mul on ihan sama periaate noitten sateenvarjojen kanssa, aina sillon kun se on mukana niin ei sada mut kun sen unohtaa niin huhhuh... :--D kiva blogi sulla!

Sanni said...

tää sateenvarjo juttu on tullut todistettua jo tarpeeksi monta kertaa! :D kiitos! :)