20/07/2013

Olly Murs, Pori Jazz 2013

Lähdettiin Emmin kanssa aamulla kymmenen aikaan bussilla kohti Poria ja Pori Jazzeja. En oo ikinä ennen ollut a) Porissa tai b) Pori Jazzeilla, tai oikeestaan minkään näkösillä festareilla, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Pienen sinne tänne kävelyn jälkeen päädyttiin vihdoin Kirjurinluodon Areenalle, ja oltiinkin paikalla hyvissä ajoin ennen porttien avaamista. Päästiin ekaksi jonoon ja onnistuttiin vielä pääsemään ihan eturiiviinkin, niinkun oltiin haaveiltu! Siinä sitten kuunneltiin ensin Ricky-Tick Big Bandia ja Julkista Sanaa jonka jälkeen oli vihdoin Ollyn vuoro! Olly Murs veti aivan mahtavan keikan ja se eturivin paikka oli jotain aivan huikeeta! Oltiin ihan täysin lavan keskikohdalla, joten parempaa paikkaa ei olis voinut olla!
  Sää ei ollut ihan parhaimmasta päästä, välillä paistoi aurinko ja välillä satoi kaatamalla. Olo oli kuin uitetulla koiralla, sadeviitta ei kestänyt koko päivää, takki kastui läpi ja hihoista satoi sisään, kun yritti pitää huppua paikoillaan, mutta ei se mitään! Musta tuntuu, että edes se sade ei voinut latistaa mun fiilistä.
   Kaiken tän Pori Jazz ja Olly Murs huuman kruunasi vielä se, että tapasin uusia ihmisiä, jotka olivat ihan mahtavia, joten kiitos siitä! :)

No comments :