11/09/2014

My Day 10/09/14

6.15 - Herätyskello on soinut jo hyvän aikaa, joten kai se täytyy nousta täältä peiton lämmöstä ja aloittaa päivä. Tykkään herätä ajoissa ennen bussin lähtöä, ettei tule kiire ja voi toimia vähän hitaammin. Mutta jos nyt edes vielä muutama minuutti..
6.20 - Okei nyt ylös! Muuten löydän itseni sängyn pohjalta vielä puoli tuntia myöhemmin. Been there done that. 
6.30 - Hampaat pesty, joten aika aloittaa meikkaus ja hiusten laitto. Tekisi niin paljon mieli kömpiä takaisin peiton suojaan lämpimään, mutta kai se on vain ryhdistäydyttävä!
6.43 - Hiuksia suoristaessa ei meinaa silmät edes pysyä auki. En malta odottaa aamun ensimmäistä kahvikuppia. 
7.18 - Nyt on meikki ja hiukset valmiina! Mun everyday-meikki ei ole kovin ihmeellinen, mutta saan kulumaan aikaa vaikka kuinka kauan. Välillä jään tuijottamaan tyhjyyteen ja välillä saatan selata twitteriä. En todellakaan ole aamuvirkku.
7.26 - Noniin, nyt yökkäritkin vaihdettu pois. Nyt sitä aamupalaa!
7.30 - Sillä aikaa kun odottelen, että vesi alkaa kiehua, haen mun läppärin ja avaan jo valmiiksi youtuben ja bloglovinin odottelemaan valmista aamupalaa. 
7.50 - Aamupala eli leipä ja puuro syöty! Nyt on vielä hyvin aikaa selailla youtubea ja juoda kahvia. Ai että miten hyvältä päivän ensimmäinen kahvikupillinen maistuu. 
8.20 - Pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa lähteä kohti bussipysäkkiä ja työpaikkaa. 
myday1
8.43 - Jään joka aamu näihin samoihin liikennevaloihin ja joka aamu seison tässä samassa paikkaa yhtä kauan. Oikeastaan ihan sama mihin aikaan kesän aikana tulin töihin, niin tässä seisoin. Aina. 
9.00 - Aika aloittaa tän päivän työt!
11.42 - Maha kurnii siihen malliin, että nyt voisi olla tauon paikka. Päikkärit kuullostais niin hyvältä, mutta sen sijaan syön evääni ja painun jatkamaan töitä. 
15.00 - Nyt on työt tehty tän päivän osalta.
15.08 - Odottelen hetken aikaa kaveria ja sitten lähdetäänkin kaupungille syysvaatteita etsimään.
15.45 - En tiedä oonko tällä hetkellä vain todella nirso vai eikö kaupoissa oikeasti ole oikein mitään?! No, aina kun lähtee tarkoituksella etsimään vaatteita, kaikki ne kivat tuotteet tuntuu katoavan näkyviltä. 
16.32 - Vähän alkaisi taas nälkä kurnia mahassa, joten suunnataan pikkuhiljaa ruokapaikkaa päin.
17.00 - Päädyttiin Stockmannille syömään maailman parhaimmat pasta-annokset. Jos ette ole vielä syöneet Tampereen Stockmannin Fazer-ruokapaikan pastoja, niin suosittelen lämpimästi!
17.30 - Maha täynnä ruokaa on hyvä jatkaa vielä vähän kaupungilla kiertelyä. Siinä samassa tajuttiin, että parkkiaika menee umpeen, joten eikun lisää laittamaan. Onneksi auto ei ole parkeerattu kauaksi, eikä pieni kävelykään haittaa tee äsköisen valtavan pasta-annoksen jälkeen. 
17.45 - Päätettiin vielä palata takaisin Stokkalle Robert's Coffeehen testaamaan Italian sodat. En oikein tiedä mitä mieltä olisin. En ehkä sanois, että kaiken sen puheen arvoista. Onpahan jotain hörpittävää sillä aikaa kun haetaan Herkusta kaverille ruokaa illaksi.
18.19 - Nyt on shoppailut shoppailtu. Saldo ei ollut kuin pari paitaa, mutta nyt onkin säästökuuri päällä, joten se on ihan plussaa vaan. 
myday2
18.35 - Pieni hengähdystauko kotona, jonka jälkeen lähtö äidin kanssa kauppaan ruokaostoksille. Sohvan kutsu ois tosi kova, mutta kyllä ruoan kutsu voittaa tällä(kin) kertaa.
19.30 - Pitkän päivän jälkeen on ihana vaihtaa mukaviin housuihin ja laittaa hiukset korkealle nutturalle. Nyt onkin hyvä hetki selailla some läpi ennen kuin jaksan raahautua suihkuun. 
20.55 - Mun piti ihan nopeasti vain selailla puhelinta, mutta tässä sitä nyt ollaan. Röhnöttelen sohvalla ja päädyinpä kirjoittamaan tätä postausta valmiiksi. No, onpahan vähemmän hommaa huomenna. 
21.00 - Okei nyt ylös siitä sohvalta ja mars suihkuun! Muuten makoilen tässä vielä tunnin päästä. 
21.36 - Tästä samalta sohvaltahan mää taas löysin itseni. Iltapalaakin kai täytyis syödä, mutta oon yhä edelleen täynnä siitä pastalautasesta. Jos nyt edes jonkun hedelmän söis, kun en ihan syömättäkään viitsisi olla. 
22.07 - Tiedänpähän nyt senkin (tai no tiesin mä kai aiemminkin), että mun ei kannata syödä luumuja tänä syksynä.. Eikä varmaan seuraavanakaan. Ärsyttää olla allerginen joka toiselle hedelmälle, ja kun ne kaikki vielä maistuis niin hyvälle....
22.45 - Silmäluomet painaa sen verran, että on aika hipsiä nukkumaan. Pakkohan se on kuitenkin vielä selata instagram ja twitter läpi.
23.05 - Okei nyt se puhelin pois kädestä ja unten maille!


No comments :