03/02/2014

Make Up

Oon alkanut innostua yhä enemmän ja enemmän meikkaamisesta ja meikeistä yleensä. Yks syy tähän saattaa olla se, että oon ruvennut katseleen youtube beauty-vloggaajia yhä lisääntyvällä tahdilla. Ennen ajattelin, että esimerkiksi yks luomiväripaletti riittää ja sillä mennään pitkälle. Enää ei oo homma näin, ja tykkään kokeilla erilaisia meikkejä ja esim ulos lähtiessä saada aikaan vähän ihmeellisempää meikkiä. 
Kun mun Lumenen Natural Code Bronze&Blush meni rikki, päätin, että nyt haluan kokeilla jotain muuta merkkiä vaihteeks. Päädyin ostaan myyjän kehotuksella Maybellinen Dream Sun triple bronzing powderin sävyssä blonde ja MaxFactorsin flawless perfection blushin sävyssä Classic rose. Tähän mennessä oon ainakin tykännyt molemmista tosi paljon! Tossa aurinkopuuterissa on siis nimensä mukaisesti kolmea eri sävyä joita voi yhdistellä ja käyttää mielensä mukaan. Poskipunassa taas on mukana vähän kimallusta ja hohtoo, joten highlighteria ei välttämättä kaipaa ollenkaan, ellei sitten ite tykkää sitä lisäillä.
Näitten lisäksi tilasin Oriflamelta ihanan värisiä luomivärejä ja huulipunan. En malta odottaa, että pääsen käyttämään noita luomivärejä! Onneks ens viikolla on tiedossa kaikennäköistä abirientoa! 

No comments :