18/02/2014

Last Week

Heippa taas pitkästä aikaa! Kaiken tän pyöristyksen keskellä en oo paljoo tänne blogin puolelle ehtinyt kirjottelemaan. Lukemista riittää ja eilinen viikko meni lähes kokonaan juhlimassa. Keskiviikkona juhlittiin koulun abien kanssa potkiaisia Klubilla. Itse päätin olla tän illan kuskina, kun ei arki-iltoina hirveesti busseja kulje.
Torstaina oli sitten penkkareiten vuoro. Päivä alkoi abijuhlalla, jossa abit kahvitteli, ja näytettiin koululle joka luokan tekemät abivideot ja palkittiin koulun väkeä. Huomas, että videoihin oli panostettu ja jokainen oli tosi hyvä! Juhlasta lähdettiinkin ruokailun jälkeen ajeleen Hämeenkatua pitkin rekkojen kyydissä. Tunnin rekka-ajelu vilahti ohi hetkessä ja karkitkin loppui ensimmäisen puolen tunnin aikana :D Ajelun jälkeen lähdettiin kotiin hetkeks lepäileen ja valmistautumaan iltaa varten. Kymmenen maissa suunnattiin penkkarien jatkoille ja sieltä vielä myöhemmin hetkeks Fat Ladyyn. 
Perjantaina mentiin sitten Pyynikin palloiluhallille seuraamaan wanhojen tansseja, jossa Eve tanssi tänä vuonna. Vielä vähän paino väsymys edellisillasta, mutta oli ihana päästä näkemään kauniita mekkoja ja muistelemaan omia tansseja. Ja ettei vaan tekeminen lopu kesken, niin tanssien jälkeen oli vuorossa Särkänniemi ja työhaastattelu. Nyt vaan pidetään sormia ristissä, että ois haastattelu onnistunut ja saisin työpaikan! 
Lauantai aamulla noustiin bussiin ja otettiin suunta kohti Helsinkiä ja abiristeilyä. Jos oikein muistan niin laiva lähti satamasta neljän aikoihin ja meillä oli heti ensimmäisessä ruokailussa varattu pöydät meijän koululle. Ruuan jälkeen kierreltiin laivaa ja lähdettiin hytille lisäileen meikkiä ja vaihtaan vaatteet. Jaksettiin juhlia melkein koko yö, mutta alkoi edellispäivien pyöritys vähän jo tuntua, joten päätettiin nukkua muutama tunti ennen aamupalaa ja takas Tampereelle lähtöä. 
Kaiken kaikkiaan nyt on takana ihan mahtava viikko ja useita ihania muistoja! En voi uskoo, että lukio on tosissaan ihan loppusuoralla. Vastahan mää astuin ensimmäistä kertaa Rellun ovista sisään?! Toivon todellakin, että tuun vielä näkemään fellow abeja tulevaisuudessa ja vaihtaan kuulumisia. Jos joku oma koululainen nyt tänne blogiin eksyy, niin kiitos näistä kolmesta vuodesta! 

No comments :