11/03/2014

Little Haul

Täällä ilmoittautuu vuosisadan surkein bloggaaja. Mun on pari kertaa pitänyt tulla kirjotteleen ja ilmottamaan, että kyllä mää täällä vielä oon, mutta en oo halunnut julkaista jotain puolihuolella kiireessä tehtyä, joten aika pääsi taas venähtämään. Voisin vielä tällä viikolla tulla kirjoittelemaan vähän enemmän kuulumisia, sillä viime postauksen jälkeen on ehtinyt tapahtua vähän sitä ja tätä! Kuulostaisko hyvältä? :) Nyt joka tapauksessa tän postauksen pääasiaan eli uusiin ostoksiin. Näistä osa on jo about kuukauden vanhoja ja osa sitten vähän uudempia.
Tän kuvan idea on esitellä mun uutta ja ihanaa Ted Bakerin puhelinpussukkaa. Bongasin sen abiristeilyllä Tax Freestä -40% aletarran kanssa ja pakkohan mun oli se viedä mukanani. Rakastan yli kaiken Ted Bakerin tuoteita ja varsinkin kaikkia laukkuja ja pussukoita. Haaveena on vielä joskus omistaa oma laukku tai parikin. 
Rimmelin Wake Me Up foundation alkoi vedellä viimeisiään, joten mun täytyi lähteä meikkivoide ostoksille. Sokos Emotionista ei Rimmeliä kuitenkaan löytynyt, joten päätin kokeilla vaihtelun vuoksi jotain muuta. Max Factorin Face Infinity All Day Flawless kuulosti hyvältä vaihtoehdolta, ja tähän mennessä se on siltä tuntunutkin. 
Essien valkoisen kynsilakan ostin niin ikään abiristeilyltä, sillä kyseiset lakat on laivoilla paljon halvempia kuin maissa. Sen keväiseksi kaveriksi nappasin ruokakauppamatkalla Mavalan uuden sävyn Magic. Ihanampaa ja keväisempää väriä saa kyllä etsimällä etsiä! 
Toi kuvan epämääräinen musta pötkylä sen sijaan on Maybellinen Master Precise liquid eyeliner. Kaipasin mun edellisen Lumenen eyelinerin tilalle jotain vähän helpommin käsiteltävää, meinaan mää en ihan hallitse nestemäisiä eyelinereita, mutta I'm getting there! Tällä Maybellinen yksilöllä jopa tämmönen tumpelo kun mää on saanut aikaseksi ihan mallikkaat rajaukset! 
Last but not least, oon nähtävästi viettänyt kiitettävästi aikaa kauppojen rasvahyllyillä. Taas kerran sieltä samalta abiristeilyltä toin mukanani myös Victoria's Secretin Sheer Love rasvan. Oltiin ihan onnemme kukkuloilla kun huomattiin heti Tax Freehen saapuessamme, että laivalta saa nykyään Victoria's Secret tuotteita! Eihän tota rasvaa ois mitenkään raaskinut jättää ostamatta, koska kyseisiä tuotteita ei täältä Suomesta löydy. 
Kaksi muuta rasvaa onkin sitten H&M:ltä joista toinen oli varustettu 1e tarralla, mutta jostain kumman syystä sain molemmat yhteishintaan 2e. En kyllä tosin valita yhtään. Varsinkin toi Pink Macaroon on aivan taivaallisen tuoksuinen! 

Mitäs muuten ylipäätään ootte mieltä tämmöisistä ostospostauksista? Haluatteko nähdä vielä jatkossakin vai ei? Laittakaa ihan rehellisesti kommenttia tulemaan, niin tiedän mitä tykkäätte lueskella! :) Ja muutenkin saa kertoa postaustoiveita.

No comments :