04/12/2013

Five Facts About Me

Oon aika kärsimätön ihminen. Jos tiedossa on joku asia jota täytyy odottaa, edes kymmenen minuuttia, niin lähes tulkoon hypin paikallani, koska en millään malta odottaa. Ja loppupeleissä ärsyynnyn, koska aika ei kulu tarpeeksi nopeasti ja tarvii vaan odottaa ja odottaa ja odottaa...
Varsinkaan toisen ihmisen odottamista en siedä ollenkaan :D Erityisesti jos kyseinen henkilö on myöhässä sovitusta tapaamisesta.

Otan aina aikatauluissa super varman päälle. Mieluummin oon paikan päällä jo puolituntia ennemmin, kun jännitän, että ehtiikö vaikka bussi perille varmasti sillon kun pitäisi. Tää aina vähän kostautuu ittelle, ja päästäänkin palaamaan ekaan kohtaan, eli odottamiseen.Jään tosi helposti koukkuun tv-sarjoihin. Jos löydän jonkun tosi hyvän sarjan, niin saatan kahlata sen läpi hetkessä. Tällä hetkellä ehdottomia lemppareita on Teen Wolf ja Carrie Diaries (harmi vaan, että Teen Wolf on ollut jo muutaman kuukauden tauolla)

Oon tosi nirso ruoan suhteen. Valikoin tosi tarkkaan mitä syön enkä myöskään kovin helposti maista uusia ruokia. Tapa josta pitäis ehdottomasti päästä eroon! Ja siis erityisesti jauheliha on ruoka, jonka kanssa oon erityisen valikoiva. Syön lähes poikkeuksetta jauhelihaa vain ja ainoastaan hamppareissa. Muissa ruoissa se vaan ällöttää mua ihan suunnattomasti. En tie mistä tää kaikki johtuu, mutta jauheliha on vaan aikas suuri ei.Oon tainnut mainita tän ennenkin, mutta ei se mitään. Mun musamaku vaihtelee lähes laidasta laitaan. En oikeestaan kuuntele musiikkia sen mukaan mihin lajityyppiin sen vois luokitella. Jos kappale tai bändi/artisti on hyvä, niin sitten se on hyvä. Mitä sitä sen kummempia ajattelemaan ja analysoimaan. Tässä on lähiaikoina soinut esim. All Time Low, The 1975, 1D, Say LouLou ja McFLy. Ja taisinpa joltain soittolistalta paukuttaa kaiuttimista Nirvanan Smells like teen spirittiä muutama päivä takaperin.

kuvat tumblrista

No comments :