11/12/2013

Beauty Favourites

Mun kameraan ei oikeestaan oo pitkään aikaan kerääntynyt yhtäkään kuvaa, koska se ei edelleenkään pelitä sillä tavalla millä mää haluisin. Tänään kun satuin oleen kotona valosan aikaan, päätin kuitenkin kuvailla teille mun tän hetken lempi meikkituotteet. Osa on ihan muutaman kuukauden sisään ostettuja uusia tuttavuuksia (kuten esim. Rimmelin Wake Me Up Foundation), mutta jotkut on kuitenkin jo vanhoja tuttuja luottotuotteita. Varsinkin Max Factorin ripsiväri kuuluu mun ehdottomiin suosikkeihin, jota en kyllä hevillä lähde vaihtamaan!
  Noi kynsilakkasävyt on mun mielestä aivan älyttömän sulosen värisiä! Ei ehkä kovin talvisia, mutta ei se mitään, pieni väripilkku pimeyden keskellä on aina piristävää.
  Löytyykö teijän meikkipusseista jotain samoja suosikkeja?

p.s mulla on ulkoasun muokkaus kesken, siks pienet kummallisuudet

2 comments :

Noora said...

Onks noi hyviä noi h&m lakat? :) niis on aina ihania värejä mutten oo viittinyt kokeilla kun en tiennyt onko ne semmosia perus vaatekauppa laatusia!

Sanni said...

Ne levittyy mun mielestä tosi hyvin, mutta kestävyys ei oo ihan kympin luokkaa. Joissan sormissa saattaa kestää lähemmäs viikon, mutta joissain taas lähtee halkeileen heti päivän parin jälkeen.