29/11/2013

My Christmas Wishlist

Nyt on taas se aika vuodesta kun blogit on pullollaan joulun toivelistoja. Aattelin liittyä mukaan joukkoon ja koota polyvoren avulla oman kollaasini.


 • Mun kynsilakkakokoelmani kaipais vähän enemmän neutraaleja sekä syksyisempiä sävyjä. Tällä hetkellä enemmistö on pinkkiä ja neonvärejä, joten muutama maanläheinen tai nude väri ei olisi pahitteeksi. (vitsit toi harmaansininen näyttää kyllä kanssa kivalta!)
 • Astioiden keräily on jo aloitettu silmällä pitäen sitä väistämättömästi lähestyvää omaan kotiin muuttoa. Valkoset Iittalan Teema-astiat on mun makuuni ja ne sopiikin kattaukseen kun kattaukseen. Sen lisäksi oon jo kauan aikaa keräillyt omaa Muumi-muki kokoelmaani, ja vielä puuttuu muutama!
 • Uusi objektiivi olis aika unelmien täyttymys! Tällä hetkellä oon iskenyt silmäni Canonin EF 50mm f/1.8 II objektiiviin, juuri sopiva mun tarpeisiini. 
 • Mun jokavuotinen ja aina yhtä mieluisa lahjatoive on uudet yökkärit! Hengailen aina kotona pyjamapöksyissä ja muutenkin rakastan kyseisiä vaatekappaleita yli kaiken haha.
 • No suklaa on suklaata. Tarviiko siitä muuta sanoa :D
 • Yankee Candelsit näyttää mun mielestä tosi kivoilta ja ois tosi ihana omistaa yksi tai kaksi kyseistä kynttilää omaa huonetta koristaan. Ongelma vaan on, että niitä on mun käsittääkseni aika vaikee löytää Suomesta. 

 • Millasia lahjatoiveita teillä on? 

  4 comments :

  Annukka said...

  Mie toivon aina jonkun muumi-mukin, ne on niin ihania. :) Objektiivit ja uusi kamera kelpaisi myös, mutta ehkä säästän ja ostan sen ylppäreiden jälkeen lahjaksi itelleni. :D

  Siun blogi on tosi kiva! :)

  Sanni said...

  Muumi-mukit on mun ehdottomia lemppareita! :)
  Kiitos!

  Anonymous said...

  noita kynttilöitä on ainki pentikeillä ollu :)

  Sanni said...

  täytyypä käydä katsomassa! kiitos :)