24/08/2013

I Want To Wake Up In A City That Never Sleeps

paita Chicnova / housut Dr. Denim / laukku GT / osa sormuksista H&M / kaulukoru Only / rannekoru Guess / kello JetSet

Oltiin eilen juhlistamassa kaverin 18-vuotis synttäreitä. Ensin vietettiin aikaa kaverilla (jossa oli taivaallisia muffinsseja), ja myöhemmin osa jatkoi Tampereen yöelämään.
  Päällä oleva paita on toinen niistä, jotka tilasin netistä. Tämän lisäksi siis sen aiemmassa postauksessa näkyneen tikrupaidan. Sopisin kuulemma tää paita päällä tienvarsille töitä tekemään, meinaan en tarvitsisi edes omaa huomioliiviä päälle. Haha, enpähän jää muilta huomaamatta, kun viiletän väripilkkuna ympäriinsä.
  Oon vihdoista viimein oppinut käyttämään sormuksia, ja oonkin nyt aivan täysin koukussa niihin. Jos laitan sormuksia sormiini, niin niitä on sitten oltava enemmän kuin yhdessä sormessa! Kun siivoilin korurasiaani, niin bongasin tuon sydänsormuksen, jonka oon ostanut varmaan kolmannella luokalla, eikä se enää oikein mihinkään sormeen mahdu. Mutta sitten sain idean, että voisin käyttää sitä knuckle ringinä, joten nyt se on suurin piirtein liimattuna mun sormeeni, sillä tykkään siitä aivan älyttömän paljon! Mitäs mieltä te olette? :)
 

4 comments :

Nooraemiliaea said...

oot ihan älyttömän nätti !! tosi mukavanolonen blogi muutenki (:

http://laughing-myassoff.blogspot.fi

Sanni said...

kiitos paljon! :)

Heta said...

sulla on tosi ihana tyyli :)
jään ehdottomasti seuraamaan sua!

http://hetakk.blogspot.fi/

Sanni said...

kiitos tosi paljon! :)