05/03/2013

Your Hand Fits In Mine Like It’s Made Just For Me

Nyt on kahden päivän työhaastattelu urakka takana päin. Voisin kyllä ansaita mitalin jo pelkästään siitä että istun tällä hetkellä kotona, enkä ole jäänyt jonnekkin matkan varrelle. Varsinkin eilisen päivän bussimatkat oli sellaista sähellystä ja taistelua että huh huh.
Bussi johon mun piti vaihtaa matkan loppuvaiheessa, oli karannut omille teilleen ennen kun mun edellinen bussini oli päässyt perille. Siellä sitä sitten oltiin yksin vieraassa kaupungissa, ja täytyy myöntää että tässä vaiheessa oli jo itku lähellä. Vaikeuksien kautta voittoon, löysin taksipalvelun numeron ja pääsin ajoissa perille. Haastattelu onneksi meni hyvin ja sain kutsun jatkohaastatteluihin.
Paluumatka olikin sitten omanlaisensa haaste. Mun termosmuki oli auennut laukkuun ja no, osaatte varmaan kuvitella sen sotkun mikä tulee kun laukussa on yhtäkkiä puoli termosmukillista maitokahvia. Onni onnettomuudessa, työtodistukset ja muut sekä kirjaston kirja säilyivät vahingoitta jonkun ihmeen kautta. Koulukirjat, pipo ja tumput ei ollutkaan sitten niin onnekkaita...
Tänään oli jatkohaastattelut ja nyt sormet ristissä, että kesätöitä olisi tarjolla! :)

Linkkailin vielä tonne väleihin mun tän hetken lemppari kappaleita. Kannattaa kuunnella! 

2 comments :

Aino said...

Hei! Sinulle olisi haaste blogissani http://rhapsodyinme-aino.blogspot.fi/2013/03/yksitoista-asiaa.html :)

Sanni said...

Kiitos! täytyypä tehdä tässä lähiaikoina! :)