09/03/2013

11 things

Oon tehnyt tämän samaisen haasteen ennekin, ja sen löytää tästä. Mutta nyt oli kommenttiboksiin tullut Ainolta haaste, joten ajattelinpa tässä rauhallisen(tylsän) lauantai-iltani kuluksi tehdä sen uudelleen.
Elikkäs säännöt menee näin:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.   2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.    3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.    4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.    5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.   6. Ei takaisin haastamista.
11 asiaa minusta

1. Tykkään todella paljon valokuvaamisesta, mutta en jotenkin saa ikinä itseäni lähtemään ulos kameran kanssa. Kaikki lähiympäristöt on kuvattu jo sataanmiljoonaan kertaan, joten olisi kiva lähteä kunnon roadtripille vaan valokuvailemaan.

2. Odotan tulevaa kesää aivan mielettömästi. Mulla on tosi kovat odotukset ja suunnitelmat kesän suhteen ja toivon todella, että edes osa niistä toteutuisi. Vähän harmittaa kun en ole kesällä vielä 18 toisin kuin suurin osa kavereista, mutta eiköhän sitä tekemistä silti löydy. 

3. Mun tyyli on muuttunut tosi paljon yläasteajoilta. Nyt kun muistelen esimerkiksi seiska- ja kasiluokan vaatevalintoja, niin en ymmärrä miten mun on annettu poistua talosta. Jopa lukion ekan ja tokan vuoden aikana mun tyyli on muuttunut jonkun verran. 

4. Oon kaikkea muuta kuin aamuihminen. Rakastan nukkua myöhään. On ihanaa kun heräämisen jälkeen saa vain makoilla sängyssä ihan rauhassa. Ja syödä rauhassa aamupalan. Yleensä istun pöydän ääressä vähintään tunnin juomassa kahvia ja samalla luen kirjaa tai selailen twitteriä. 

5. Mun musiikkimakuni menee todella laidasta laitaan. Kuuntelen oikeen kunnon teinipoppia ja sitten taas indie rock tyylistä musaa. Toista ääripäätä edustaa esimerkiksi One Direction, Justin Bieber yms. ja toista sitten Imagine Dragons, Hurts yms. Hurts nyt ei kyllä ole mitään indie rockia, mutta se oli pakko mainita, koska se on mun ehdoton lemppari yhtye! 
6.Haaveilen jo hirveästi omasta asunnosta! Hirvittää kyllä hieman miten mää ikinä tuun selviään itsekseni. Mutta mulla on jo nyt hirveä into päästä sisutamaan omaa kämppää ja hankkimaan sinne kaikkia kivoja sisustuskamoja.

7. Kovin moni ei tätä tiedä eikä varmaan arvaiskaan heti kun mut näkee, mutta oon vähän nörtti. Oon esimerkiksi Harry Potterin ja Avengersien valtava fani! En edes pysy mukana montako kertaa oon lukenut ja nähnyt Potterit.

8. Mulla ei oo ikinä semmosia höntsy-päiviä, että poistuisin kotoa höntsyissä. En oikeestaan käytä edes huppareita. En vaan tunne oloani kotoisaks niissä. Vaikka poistuisin kotoa vaan kaupassa käymään, vedän nopsakkaa päälleni farkut ja neuleen. Ei mulla oikeestaan oo kotonakaan ikinä höntsyjä. Yleensä kuljen pyjama pöksyissä, ne on paljon mukavammat. 

9. Oon tosi kova stressaaan ja yliajatteleen asioita. Saatan saada jostain pikkusestakin asiasta aikaiseksi aivan mielettömän stressin. Mun pitäisi oppia semmonen vähän rennompi elämänasenne. 

10. Mulla ei ole minkään näköstä käsitystä mitä haluan tehdä lukion jälkeen. Päätöksen aika lähenee koko ajan ja mun stressi kasvaa samaa vauhtia. 

11. Oon niin kiitollinen kaikista mun kavereista! Ala- ja yläasteella olin aina vähän se outsider. En oikeestaan kuulunut mihinkään porukkaan. On mulla niiltä ajoilta onneksi aivan mahtavia ystäviä yhä edelleen mun elämässä! Lukiossa sitten tutustuin mun aivan mahtavaan tyttökaveri porukkaan, joiden kanssa ei ikinä tule tylsää. Ja oon muutenkin lukiossa kahden vuoden aikana tutustunut useampiin ihmisiin, kun koko peruskoulun aikana. 
Haastajan 11 kysymystä


1. Mitä ominaisuuksia arvostat itsessäsi?

Olen mielestäni hyvä kaveri ja autan ystäviäni aina tarpeen tullen niin hyvin kuin vain kykenen. 
2. Jos saisit yhden päivän ajan elää jonkun toisen elämää, kenen elämää eläisit?

Haluaisin ehdottomasti kokea miltä tuntuisi olla julkkis. Voisin vaikka elää Jennifer Lawrencen elämää päivän ajan. 
3. Lempijälkiruokasi?

ehdottomasti jäätelö!
4. Millaisia unia näet?

En yleensä muista näkemiäni unia enää kun herään. Joten ei ne varmaankaan hirveän mielenkiintoisia ole. 
5. Blogi, joka inspiroi sinua kaikkein eniten?

Tähän en kyllä osaa vastata. Luen aika monia blogeja ja kaikki on hyvin erityylisiä (:
6. Mielenkiintoisin aine/aihepiiri, jota olet opiskellut?

biologia ja englanti
7. Mitä odotat tulevalta keväältä?

Odotan mahtavia iltoja kavereiden kanssa, Justin Bieberin keikkaa ja lumen sulamista. (ja ehkä vähäsen pisamia, vaikka aina sanon kuinka en tykkää niistä yhtään. Kyllä mä oikeesti tykkään) 
8. Mitä rakkaus on?

Rakkaus on sitä, että välittää toisesta ihmisestä todella paljon. Ja olisi valmis tekemään sen toisen ihmisen onnellisuuden eteen mitä tahansa. 
9. Must have -hankintasi tällä hetkellä?

Valkoinen löysä t-paita sekä biker-tyylinen nahkatakki
10. Millainen rooli sinulla on perheessäsi?

Eipä meillä nyt mitään ihmeellisempiä rooleja kenelläkään ole. Oon meistä varmaankin se kovaäänisin höpöttäjä. :D
11. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, mikä sen nimi olisi? Kuka näyttelisi siinä pääroolia?

Apua nyt on kyllä vaikea kysymys :D hmm.. Elokuvan nimi olisi varmaankin "The Girl Behind The Smile"  ja pääosaa näyttelisi Zooey Deschanel11 kysymystä

1. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?
2. Mikä on lempi vuodenaikasi? Miksi?
3. Montako kertaa olet käynyt keikoilla? Kenen keikoilla?
4. Mikä on unelma ammattisi?
5. Miksi päätit aloittaa blogin kirjoittamisen? 
6. Jos jostain kirjasta on tehty elokuva, luetko mieluummin kirjan vai katsotko elokuvan?
7. Mitä pelkäät?
8. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
9. Oletko onnellinen?
10. Missä kaikissa maissa olet käynyt?
11. Unelma tapa viettää viikonloppu? 

kaikki kuvat weheartit

Haastan seuraavat blogit
1. Anna
2. Noora
3. Melissa
4. Lotta
5. Krista
6. Kaisa
7. Nea
8. Laura
9. Elina
10. Kaisa
11. Rosa

2 comments :

Saijis said...

Oot älyttömän nätti ♥ Ja super ihania kuvia sulla täällä!!:)

http://saijis.blogspot.fi/

Sanni said...

voi kiitos paljon! :)