21/04/2014

Last Couple Of Days

IMG_6612

IMG_6562

IMG_6590

IMG_6549

IMG_6575

Hyvää pääsiäistä kaikille! Mites teillä on loma mennyt? Vaikka mulla nyt ei oikeestaan lomaa sen varsinaisessa merkityksessä ollutkaan, niin oikein lepposasti oon saanut nää pari päivää kulumaan. Oon nähnyt kavereita, tehnyt pihahommia, juhlinut yhen kaverin synttäreitä ja lukenut. Meillä oli kotona lojumassa lahjakortti Suomalaiseen kirjakauppaan, niin päätin käydä tuhlailemassa sen ja ostaa Divergent-kirjan ja muutaman lehden. Tajuamattani kummasakin lehdessä oli kannessa Lea Michele, mutta voin rehellisesti sanoa, että hän kuuluu kyllä ehdottomasti mun roolimalleihini!
Tosta Divergentista olin kuullut niin paljon kehuja jo varmaan puolen vuoden ajan, mutta nyt vasta sain sen etsittyä käsiini. Ja käsissä se myös pysy tiiviisti niin kauan kunnes sain sen luettua. Jatko-osatkin pitäisi jostain löytää, mutta ehkä hoidan ensin noi pääsykokeet pois alta haha. 
Ajattelin nyt tulla päivittelemään tänne tämmösten sekalaisten kuvien kanssa, kun kerrankin oon saanut otettua tolla kameralla vähän kuvia. Turhan usein se vaan jää mun hyllyn päälle odottelemaan. 

2 comments :

Anonymous said...

Voisitko laittaa noista lehistä sellase hhvän kuvan sellai että ne molemmat näkyy sellai hyvin ?(:

Sanni said...

Valitettavasti mää en oo enää yhtään varma mihin hyvään jemmaan oon noi lehdet jo ehtinyt laittamaan. :/