20/09/2013

But There’s A Lot Behind Those Big Blue Eyes

           
Nyt on syksyn kirjoitukset hoidettu alta pois, ja täytyy sanoa, että olo on enemmän kuin helpottunut! Vähän kuitenkin pelottaa, että ei tuu niitä arvosanoja, joita lähdin tavoittelemaan, meinaan tällä hetkellä pisteet pyörii arvosanojen välillä. Nyt vaan täytyy pitää sormet ristissä ja toivoa parasta!
  Lähdin koulusta suoraan äitin kanssa pyörähtään kaupungilla, lähinnä katsastamassa kauppojen syysvaatetarjontaa. Mulla on yhä edelleen se neule hankintalistalla, mutta just nyt musta tuntuu, että missään ei oo just semmosta neuletta kun haluaisin! Sama homma yksien housujen kanssa. Jos satun löytään jotain, joka miellyttää silmää, niin ei siitä tietenkään löydy mun kokoa..
  Nyt voin kuitenkin vetää yli kaksi asiaa mun syyshankintalistalta; iso, muhkea huivi ja syyskengät. Oon lukenut muista blogeista pelkkää hyvää Cubuksen uutuushuivista, ja pakkohan mun oli käydä tsekkaamassa tilanne. Ja niinhän siinä kävi, että mää rakastuin! En oo ikinä omistanu mitään noin täydellistä huivia! Mulla oli valinnan vaikeus, että minkä värisen yksilön loppujen lopuksi sen kassan kautta kuljetan, mutta päädyin neutraaliin harmaaseen. Jos mun tulee pakottava tarve saada muita värejä, niin voin aina palata Cubuksen huivihyllylle.
 Kengät tuli aivan sattumalta vastaan KooKengästä. Äiti katseli ensin itselleen samaisia popottimia ruskeen sävyisinä, mutta ei ne ihan heti iskenyt muhun. Sitten katsoin hyllyä vielä tarkemmin, ja näin noi mustana. Sen jälkeen mun oli aivan pakko kokeilla niitä. Onneks kokeilin, sillä ne on jalassa aivan älyttömän mukavat! Parempi kenkiä saa etsiä, ja kaukaa!
  Paidan löysin Seppälästä, ja tykkään siitäkin ylläripylläri tosi paljon! Samaan aikaan silmäänpistävä, mutta kuitenkin tyylikäs.
 Tulipa rupateltua pitkät pätkät, haha, toivottavasti joku jaksoi lukea tänne saakka! Nyt meen ottamaan kiinni youtube-videoissa, jotka mulla on viikon ajalta jäänyt tonne subscription boksiin oottelemaan. Adios!

2 comments :

Nelliuu said...

Toivottavasti kirjotukset meni hyvin :) toi cubuksen huivi on ihana! näyttää tollaselta tosi paksulta ja lämpöseltä :) paljon tolla huivilla oli hintaa?
http://nelliuu.blogspot.fi

Sanni said...

Muistaakseni se oli 19,95 :)