28/08/2012

Lady Gaga - Born This Way Ball 27.8.2012
Oltiin eilen Emmin ja Rosan kanssa Helsingin Hartwall Areenalla katsomassa Lady Gagan Born This Way Ballia. Parempaa showta saa oikein etsimällä etsiä. Eilinen keikka ja se koko tunnelma oli aivan mahtava! Toisen lämppärin aikana tunnelma näytti vielä aika laimeelta ja areena ei ollut lähellekkään täynnä. Mekin saavuttiin paikalle puoli tuntia ovien avaamisen jälkeen ja päästiin noin kolmen metrin päähän lavanreunasta! (meillä oli siis permantoliput) Olihan siellä erikseen Monster Pit mihin pääsi sitten ne vähän isommat fanit, mutta oon meidän paikkoihin enemmän kun tyytyväinen, sillä luulin että joudutaan jonnekkin ihan permannon takaosaan josta ei näkis yhtikäs mitään.
Monster Pit sijaitsi siis päälavan ja lavan toisesta reunasta lähtevän, toiseen reunaan saapuvan "catwalkin" (missä Lady Gaga ja tanssijat oli kanssa aika usein) välissä. Meidän paikat oli tän "catwalkin" reunalla ja meitä ja lavan reunaa erotti vaan muutama ihminen!
Kaiken kaikkiaan eilinen oli yks parhaimmista illoista ikinä ja jos vaan mahdollista niin meen Lady Gagan keikalle vielä uudestaankin!

2 comments :

Anonymous said...

Mäki olin sielä 27.8.2012 ja aivan upea keikka oli! Mutta mitä teidän permantoliput maksoi ja miten menitte sinen permannolle siis mistä kautta..? kun ajattelin että me ostetaan permantoliput seuraavaan helsingin keikalle! :)

Sapa said...

Meidän liput makso noin 97e ja mentiin Hartwall Areenalle sisään samoista ovista, kun mennään alakatsomoihin ja sen jälkeen seurattiin vaan permantokylttejä, jotka vei portaikkoon josta pääsi permannolle. :)